перевірка організації харчування в дошкільному підрозділі
На виконання плану – графіку, затвердженого наказом від 28.08.2021 р. №249-о/д,
16 листопада 2021 року комісією з громадського контролю, була проведена перевірка організації харчування в дошкільному підрозділі.
Під час перевірки було встановлено, що усі співробітники харчоблоку суворо дотримуються правил особистої та респіраторної гігієни.
Засоби індивідуального захисту змінюють та утилізують суворо за рекомендаціями МОЗ, длявсіх співробітників харчоблоку в наявності п’ятиденний запас масок.
Ретельно ведеться відповідна документація, щодо прибирання, провітрювання, дезінфекції приміщень харчоблоку. З
працівниками проводиться інструктаж щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID - 19).
Комісія ретельно перевірила супровідні документи (декларації виробника) на швидкопсувні продукти харчування, терміни реалізації та температуру, при якій ці продукти зберігаються.
Дані про продукти харчування та продовольчої сировини, що поставляються до дошкільного підрозділу, фіксуються в книзі складського обліку комірником, після визначення відповідної якості.
А інформацію про швидкопсувні продукти харчування вносить медична сестра з дієтичного харчування у журнал бракеражу сирої продукції.
Висновок: за результатами перевірки комісією визначено, що організація харчування в дошкільному підрозділі ведеться на належному рівні.