Контрольна експертиза 17.12.21
17 грудня 2021 року комісією громадського контролю було проведено контрольну експертизу щодо:
- стану облаштування, технічного обладнання харчоблоку та допоміжних приміщень;
- нормативного порціювання страв;
- створення умов для харчування дітей;
- дотримання карантинних вимог.
Висновки:
Санітарно-гігієнічний стан харчоблоку – задовільний. Харчоблок забезпечено дезінфікуючими, миючими засобами відповідно до санітарних вимог.
На інформаційному стенді висвітлюється щоденне меню, накази та корисні поради.
Щоденно зберігаються добові проби, які знаходяться в холодильнику. Усе холодильне обладнання працює та забезпечено термометрами.
На момент перевірки якість продуктів, які перебувають в їдальні та в складських приміщеннях, відповідає встановленим вимогам.
Асортимент продуктів харчування та продукції різноманітний, якість страв відповідає нормам. Випуск готової продукції і якість завезених продуктів харчування контролюється завідувачем виробництвом і бракеражною комісією, проводиться бракераж готової та сирої продукції.