Перевірка дотримання норм нового Санітарного регламенту

вкл. .

Новий навчальний семестр в закладі розпочався з перевірки дотримання норм нового Санітарного регламенту, який вступив в дію з 01 січня 2021 року.
Основним в роботі шкільного харчоблоку є використання та дотримання всіх рекомендацій щодо якості харчових продуктів згідно з положеннями НАССР. 
Комісією були охоплені такі питання:
забезпечення відстані між столами не менше 1,5 м та розміщення за столом не більше 4-х осіб;
- умови зберігання, дотримання термінів реалізації і технології виготовлення страв;
- дотримання санітарно-протиепідемічного режиму в їдальні (харчоблоці);
- забезпечення працівників харчоблоку засобами індивідуального захисту із розрахунку захисна маска на 3 години роботи, одноразовими рукавичками;
- перевірка відсутності на харчоблоці пощербленого, емальованого, алюмінієвого столового посуду і пластмасового столового посуду багаторазового використання.
 
IMG 20210129 154720
IMG 20210129 154801IMG 20210129 154818