Контрольна експертиза

вкл. .

15 вересня 2020 року комісією громадського контролю було проведено контрольну експертизу щодо:

- стану облаштування, технічного обладнання харчоблоку та допоміжних приміщень;

- нормативного порціювання страв;

- створення умов для харчування дітей;

- дотримання карантинних вимог.

Висновки:

Санітарно-гігієнічний стан харчоблоку – задовільний. Харчоблок забезпечено дезінфікуючими, миючими засобами відповідно до санітарних вимог.

На інформаційному стенді висвітлюється щоденне меню, накази та корисні поради.

Щоденно зберігаються добові проби, які знаходяться в холодильнику. Усе холодильне обладнання працює та забезпечено термометрами.

На момент перевірки якість продуктів, які перебувають в їдальні та в складських приміщеннях, відповідає встановленим вимогам.

Асортимент продуктів харчування та продукції різноманітний, якість страв відповідає нормам. Випуск готової продукції і якість завезених продуктів харчування контролюється завідувачем виробництвом і бракеражною комісією, проводиться бракераж готової та сирої продукції.

IMG 6e3e44a751a64ac4beb5aeddbebc6c62 V

 

 

IMG 26431c8e49f425d9b7f8f7d8f8e1af01 V

IMG a4974b4997e10a68069925069c773f55 V

IMG 20181018 084446

IMG 20181018 084619

IMG 20181018 084645